Köpa kläder på nätet i tex. England eller USA

sveriges-flaggaKöpa kläder på nätet kan vara knivigt därför det är oerhört svårt med att veta vilka storlekar man ska beställa. Detta gäller oavsett om du köper skor, byxor, klänningar eller något annat. Det finns många sätt att kunna räkna ut vilken typ av storlek som just du behöver. Använd en storleksguide som hjälper dig att ta fram rätt storlek, ska du köpa utanför Sveriges gränser så är det olika mått för engelska storlekar som det är även för amerikanska storlekar. Försäkra dig om att du köper rätt storlek genom att läsa och mäta nog vad du behöver för storlek för det aktuella plagget eller för de snygga skorna som du planerar att köpa in.

Innan du köper skor i England eller USA kan det vara värt att ta reda på vilka storlekar som används och hur du räknar ut så de får svenska storlekar. Passa på att även mäta dina fötter för att vara garanterad rätt storlek när du ska näthandla utanför Sverige och där storlekarna skiljer sig från våra Svenska. En storleksguide är bra att använda i alla lägen även om du bara ska köpa i Sverige eller inom norden på nätet.